Hűtőkamrák

Hűtőkamrák 0°C-ig, fagyasztó tárolók-35°C-ig.

Az élelmiszerek és egyéb hűtést igénylő termékek tárolásánál nélkülözhetetlenek a különböző hűtő ill. fagyasztókamrák. A hűtendő terméktől és a kívánt hőmérséklet tartománytól függően feladatra szabottan kínálunk tárolóhelyiségeket .

Kamratestek: Utólagosan szétbontható, bővíthető 920 mm szélességű, 60-200 mm vastagságú különféle fém borítású panelekből állnak. Az elemek poliuretánhabos szigeteléssel rendelkeznek (freon mentes,nehezen éghető, önkioltó).  Hőátbocsátási tényezőjük vastagságtól függően: K=0,41W/m2K – 0,12W/m2K-ig.

A kamrapanelek csatlakozásai hőhídmentesen vannak kialakítva és eleget tesznek az OÉTI tisztíthatósági előírásainak.Az ajtók lehetnek standard illetve egyedi gyártásúak.

Hűtőkamra szigetelése házilag? (Link)
Új vagy használt hűtőkamra? (Link)
Hűtőkamra padozattal vagy padozat nélkül? (Link)

Hűtéstechnika: A hűtőkamrákhoz a megrendelő által megadott paraméterek alapján számoljuk ki a hűtőteljesítményt és válasszuk ki a megfelelő gépészetet.
Árajánlat kérése esetén az alábbi adatokra lehet még szükség: kamratest mérete (hosszúság,magasság,szélesség), állandó hőmérséklete (Tout), a betárolt áru mennyisége, hőmérséklete (Tin) és az az időintervallum ami alatt a termék a kívánt mag hőmérsékletet eléri.

Kisebb hűtőkamrák esetén hermetikus, nagyobbaknál félhermetikus vagy csoport aggregátorokat használunk.