Ipari hűtők

Sokkolók

A sokkoló kamrákban a lehűtési folyamat felgyorsítva zajlik. Ez elősegíti azt, hogy a kialakuló fagyás egyenletes mikrokristályokkal telített legyen és a lehető legrövidebb időn belül végbemenjen. A lehűtendő élelmiszer így megőrzi állagát, zamatát és hasznos tulajdonságait. Nem utolsó sorban azon mikrobák működését gátolja, amelyek az élelmiszerekben +10 °C és +65 °C között terjednek.A pékségekben használt sokkolók hűtési ciklusa: 60 perc/-18C fok. A szükséges hűtőkapacitást mérnökeink számítják ki.

Panel vastagság: 120 mm-től, szigetelt padozattal.

Vízhűtők

Az 1-2 fokos hideg vizet a nagy fajhője miatt előszeretettel használják élelmiszeripari célokra, ahol a cél a termékek  gyors maximum 0-2 °C-ig történő lehűtése. Sörhűtők gyümölcsök, zöldségek betakarítás utáni  hűtése.

Rendelhető gyári.

Egyedi készítésű (referenciák).